Bliv Stylecoach

Hvis du ved at du godt kan lide at arbejde med mennesker og mode er der mange muligheder. En af dem er Stylecoach uddannelsen som Tini Owild står bag. En uddannelse som ikke bare giver dig indblik i mode og styling, men som giver dig en solid platform til at rådgive mennesker – både private og i industrien.

Det betyder, at du med denne uddannelse kan hjælpe med at style og rådgive personer så de altid præsenterer sig korrekt i forhold til deres publikum.

Jeg har valgt at reklamere for denne uddannelse, fordi jeg mener, at den gør en forskel for dig som vælger at tage den. Jeg får også en bonus, hvis du vælger at bruge linket forneden. Det er nemlig det jeg kan, hjælpe andre med at finde ud af hvad de vil og hvordan de gør det. Og vil du arbejde med styling, rådgivning og mode så er det her lige noget for dig.

Nogle af de som har taget Stylecoach uddannelsen før dig, arbejder idag med at style rockstjerner og fjernsynsværter. Andre bruger uddannelsen til at hjælpe deres kunder i deres tøjbutik med at vælge det rigtige tøj, og igen er der andre som rådgiver om styling i erhvervslivet.

Mulighederne er mange, og når du først har taget uddannelsen er det kun din fantasi, der sætter grænsen for hvad du kan bruge Stylecoach uddannelsen til.

Se mere om uddannelsen via dette link.

Her ser du et billede af Tini, som er din fremtidige underviser hvis du vælger at blive stylecoach.

Tini Style

Tini er virkelig dygtig til sig fag og hun er dygtig til at guide andre og give dem troen på sig selv. Og det ved jeg noget om, for jeg har selv fået hjælp fra Tini til at tage beslutninger og til at eksekvere mine ideer.

 

 

 

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.